Jobba hos oss

Vitec Smart Visitor System växer hela tiden och är alltid i behov av duktiga medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med ett skönt gäng och utvecklas tillsammans med företaget. Hos oss jobbar vi efter ledorden Respekt, Trygghet och Affärsmässighet.

Just nu är vi i ett expansivt skede och ser ett stort behov av att förstärka våra olika team. Vi söker nu medarbetare till följande tjänster.

Helpdesk
Vi behöver förstärka vårt helpdesk-team. Dina arbetsuppgifter består av felavhjälpande support i vårt program och att hjälpa våra kunder som har stött på problem. Har du dessutom kunskap och intresse finns möjlighet att arbeta med SQL-databaser. Du kommer även att vara till stor hjälp vid testning av vår mjukvara innan vi släpper en ny release till kund.


Konsult
En konsult på Actor börjar ofta i vår helpdesk för att utbilda sig i våra program.
I din roll som konsult har du nära kontakt med våra kunder b la genomföra utbildningar och andra uppdrag. Du kommer även att ingå i teamet för nyutveckling, felsökning och testning.


Utvecklare
Som utvecklare är du med och formar våra system från start till mål. Vi arbetar idag med tekniker som C#, Javascript, Ajax, HTML och Rest API för att nämna några.
Vi ser gärna juniorer som seniorer i vårt utvecklingsteam. Hos oss en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom kodning och utveckling.


Vi använder oss av Clockwork för rekrytering.
Låter något av detta intressant? Kontakta Poria Shademani på poria@clwork.se tel: 0733512720